top of page
Over Tuinen Peeters

Met Tuinen Peeters zorgen we voor een complete aanpak van jouw tuin. Jouw ideeën verwerken we met een creatieve en professionele inbreng van ons ontwerpteam tot een architecturaal plan waarmee we aan de slag gaan bij de aanleg van uw tuin en eveneens kunnen we instaan voor het onderhoud ervan.

Voor een totaalproject kan je bij ons terecht maar eveneens gaan we graag aan de slag met ieder onderdeel ervan : ontwerp, aanplantingen, verhardingen, tuinverlichting, waterpartijen, algemeen tuinonderhoud, …

Tuinen zijn ons vak en we zijn er in thuis !

P1020795_edited.jpg
Geschiedenis

Tuinen Peeters werd in 2011 opgericht door Martijn Peeters (1993), al gaat zijn liefde voor tuinen al veel langer terug. Als tiener ging Martijn - toen nog student tuinbouw - een handje helpen in de tuin van de buren. Daarna bij de buren van de buren. Zo rolde hij helemaal in het vak. Van daaruit bleef zijn liefde voor tuinen groeien. Later werkte Martijn nog samen met tuinaannemer Willy Dirkx, die hij later zelf mee aan boord nam bij Tuinen Peeters.

In 2013 werd Tuinen Peeters een familiebedrijf, want broer Emiel (1995) zette als tuinarchitect zijn eerste stappen bij Tuinen Peeters. Vrij snel daarna werd het team uitgebreid met heel wat nieuwe collega’s en groeide Tuinen Peeters uit tot wat het vandaag is.

Tuinen Peeters wordt ondertussen gerund door Martijn en Emiel samen. In augustus 2020 namen de broers ook tuinarchitectenbureau Buls Claes over. Gerenommeerd tuinarchitect Wilfried Buls versterkt samen met enkele collega’s zo de ploeg van Tuinen Peeters.

Onze aanpak

Met Tuinen Peeters maken we van elke tuinvraag een succesvol project.  Onze ploeg blijft groeien waardoor we kunnen rekenen op een team met veel talent en expertise.

Door de inzet van ons team laten wij uw tuinproject slagen en hiervoor werken wij samen met de beste leveranciers of professionals in hun vak en dit gericht op de noden en plannen voor elke tuin.

Iedere tuin verdient een persoonlijke aanpak, we luisteren naar jouw ideeën en wensen, hiermee gaan we voor jou aan de slag.  Onze expertise en creativiteit gebruiken we om samen met jou gericht op zoek te gaan naar grenzeloze ideeën en oplossingen voor jouw tuin.

Elke dag proberen we ons opnieuw heruit te vinden, we werken innoverend en staan open voor nieuwe manieren van werken. Dit om zo de meest kwalitatief mogelijke oplossing voor jouw tuin te kunnen aanbieden volgens de nieuwste trends in zowel architectuur, aanleg als onderhoud.

IMG_20201130_113715.jpg
GOESTING OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN​​?
Bekijk onze vacatures! 
bottom of page